Video Sources 852 Views

• Watch traileryoutube.com
Asymetria (2020)

Nov. 13, 2020Poland109 Min.
Your rating: 0
5 1 vote
what going on?

Gdzie obejrzeć Asymetria film online za darmo?

Zapewne wielu z nas pamięta kultowy film o więziennictwie, który nazywał się Symetria. Wywołał w nas wiele emocji, dzięki czemu uczciwie można nadać mu imię kultowego. Dzisiaj mamy do czynienia z premierą jego drugiej części, czyli Asymetria film online. Bardziej sceptyczni widzowie złośliwie twierdzili, że kontynuacje pewnych pomysłów nigdy nie wypalają. Jakie było ich zdziwienie po pierwszym, premierowym seansie Asymetrii. Nawet Ci najbardziej dociekliwi musieli przyznać, że historia z jaką mamy do czynienia w filmie Asymetria cda sprawia, że przypinamy sobie stare, dobre czasy kinematografii. Film online traktujący o głównym bohaterze i jego ukochanej, którą chcieli porwać lokalni gangsterzy. Szczęście w nieszczęściu, że im się ta sztuka kompletnie nie udała. Nie obyło się jednak bez przykrych konsekwencji, ponieważ w trakcie całej akcji ginie jeden z napastników z rąk Piotra. Dodatkowo okazuje się, że ten małoletni napastnik, był synem wysoko postawionej urzędniczki.

Asymetria film online tak samo jak jej poprzednik porusza tematy ciężkie, dla niektórych wręcz przytłaczające. Widzimy, że reżyser nie boi się wystawiać nas na skrajne uczucia. I za to kochamy takie całe filmy online. Dodatkowo, mamy do czynienia z wieloma smaczkami z Symetrii takimi jak obecność wszystkim nam dobrze znanego Zborka. Uważam zatem, że Asymetria online to naprawdę ciekawa propozycja na zimowy wieczór. Pamiętajmy również o tym, że na próżno będzie szukać premiery tej produkcji w kinach. Została ona wydana tylko i wyłącznie w wersji online.

Asymetria (2020)
Original title Asymetria